Salbaş’ta Covid-19 vakası: Ailece yaptırdıkları testin sonucu pozitif çıktı

Güven ÖZGÜL/ADANA, (DHA)-

ADANA’nın Çukurova ilçesinde yaşayan 5 kişilik Leblebici ailesinin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Hastalığa yakalanan ailenin en küçük bireyi 3 yaşındaki Amine Leblebici’nin ise kalbinde pil olduğu belirtildi.

İlçeye bağlı Salbaş Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuklu Yunus ve Elif Leblebici çifti, yakınlarının koronavirüs testi pozitif çıkınca temaslısı olabileceklerini düşünürek hastaneye gidip, test yaptırdı. Testin sonucunda Leblebici çifti ile kalbinde pil takılı olan kızları Amine, oğulları Abdullah (10) ve Muhammed’in (13) koronavirüse yakalandığı saptandı.
Evde izalasyon sürecine giren aile’nin zaman zaman ateşlenerek rahatsızlandıkları öğrenilirken, aile bireylerinden 10 yaşındaki Abdullah Leblebici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saat 11 sularında Covid-19 testi yaptırdık ailecek testimiz pozitif çıktı. Sizden ricam hayır duası. Bir ricam daha var, aile ve akraba ziyaretlerinden kaçının” ifadelerini kullandı.

Baba Yunus Leblebici ise DHA Muhabiri Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, “Durumlar pekte iyi değil. Biz büyükler bir şekilde idare ediyoruz ama Abdullah ve Muhammet sürekli ateşleniyor. Kendi derdimize yanmayı bıraktık evlatların derdine düştük rabbim beterinden korusun inşaallah. Dua istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

1,865 total views, 2 views today

Bir cevap yazın