Sahi siz ne iş yapıyorsunuz?

Bölgeler için vatandaşa verdiğiniz vaatlerinizi unuttunuz mu yoksa.
Sahi ne oldu da seçim öncesi bazı meziyetleriniz yok olmuş gibi davranıyorsunuz.

Öyle ya, önünüzde hiç bitmeyecek zannetiğiniz uzun bir zaman var belki. Siyasi partilerimizin yerel temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri ve belediye başkanları, yeterli hizmet için biraz daha bekleyin isterseniz.

Sorumlu olduğu bölgelerin sorunlarını unutan, tartışmayan, ilgili makamlar nezdinde dile getirmeyen ve imkânı olduğu halde çözüm bulmayan herkese soruyorum: Sahi siz ne iş yapıyorsunuz?

Mesela; Partilerinizin üye kayıtlarını artırmak için planlı ve özel bir çabanız varmı.
Kayıtlı üyelerinizle nasıl bir diyalog içerisindesiniz.
İlçe ve mahalle sorunlarının çözümünde kendinizi başarılı buluyormusunuz.Yada ”halkımız yaşadığı var olan sorunlarla ilgili olarak ne düşünüyor” diye bir araştırma yapıyormusunuz.

”Biz, seçilmişler olarak sorumlu olduğumuz bölgelere bugüne kadar şu şu hizmetlerin gelmesine vesile olduk. Önümüzdeki şu kadar zamanda da şu şu hizmetleri düşünüyoruz” diye kamuoyuna bir açıklama yapmak aklınızdan geçiyormu.

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun,Hep beraber sorumlu olduğunuz bölgeler için altına imza attığınız veya atmayı düşündüğünüz ortak hizmet projeleriniz varmı.
Yoksa gerçekten soruyorum, Görevinizle ilgili olarak siz ne iş yapıyorsunuz.?

Tüm bunları sade bir vatandaş olarak bölge ayrımı yapmadan, isim vermeden tüm seçilmiş yetkililere soruyorum ve gereğini…..

Görevini layık-ı veçhile eksiksiz yapanlara selam olsun diyor, başarılar diliyorum.

Haftaya kadar kalın sağlıcakla.

1,988 total views, 3 views today

Bir cevap yazın