Salbaş İletişim müşteri memnuniyetini ve hizmet desteğini artırıyor

ADANA’nın Çukurova İlçesinde yaklaşık 5 yıldan bu yana hizmet veren Salbaş İletişim, vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

İlçenin Salbaş Mahallesi’ndeki ana yol üzerinde hizmet veren Salbaş İletişim, telefon aksesuarları başta olmak üzere, tamirat, telefon, şarj makinesi, kulaklık, telefon kılıfı, müzik aletleri gibi bit çok ürünü bünyesinde barındırıyor.

Güven Eczanesi karşında açılan yeni iş yeri ile kaliteli, garantili ve uygun fiyat tarifesiyle müşteriyi buluşturan Salbaş İletişim, elektronik alışverişin vazgeçilmezi haline geldi.

TEKNİK SERVİS HİZMETİ

4 yılda büyük yollar kateden Salbaş İletişim, hizmet sınırını da artırdı. Kullanılan telefonların arıza yapması halinde teknik servis desteği de sunan bu mekan, değişim garantili hizmetler sunuyor. İkinci el ürünlerde 15 gün kullanım garantisi ve arızalı olduğu tespit edilen cihazlarda hemen aynısını müşterisinine temin eden Salbaş İletişim, bu yönüyle de dikkat çekiyor.

Bölgede ev ve iş yerlerine teknik destek de sağlayan Salbaş İletişim, 0 541 808 56 80 numaralı hattan irtibat kurulabiliyor.

219 total views, 1 views today

Bir cevap yazın