Karaisalılı Avukat Akkuş’tan Etekli Köyü’ndeki ailelere 30 bin TL değerinde yardım

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI,(Adana),(DHA)-

Ankara’da görev yapan Adanalı Avukat Mehmet Erkan Akkuş, memleketinde maddi durumları zayıf olan ailelere ramazan kolisi ve bayram paketi gönderdi.

İhtiyaç sahibi aileri sevindirmek amacıyla bayram öncesi harekete geçen Avukat Mehmet Erkan Akkuş, Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Etekli Mahallesi’nde maddi durumu zayıf olan ailelere Ramazan Bayramı dolayısıyla 175 adet Gıda Kolisi 200 paket ise hediye paketi yolladı.

İçinde, şeker, kolonya ve kahve gibi ürünlerin bulunduğu paketleri sahiplerine ulaştıran Mahalle Muhtarı Ahmet Akkuş, aynı zamanda oğlu olan Erkan Akkuş’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.
Muhtar Akkuş, “Oğlum Avukat doktor Mehmet Erkan AKKUŞ’un gönderdiği 175 adet gıda kolisi ve 200 adet bayram hediyesini Etekli köyümüzdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere teslim aldık. Muhtarlığımız adına kendisine teşekkür ederim. Bugünkü kandil gecesi hürmetine Allah’ım hayırlarını kabul eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

Hayırsever Avukat Akkuş ise, iyiliğin virüsten daha bulaşı olduğunu belirterek, bu tür yardımları sıkça yapacağını dile getirdi.

1,111 total views, 2 views today

Bir cevap yazın