Çulhaoğlu, Karaisalı’da esnafı dinledi

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (SHA)-

İYİ Parti Adana Milletvekili M.Metanet Çulhaoğlu, partisinin Karaisalı İlçe Teşkilatıyla birlikte Karaisalı esnafını ziyaret etti.

İYİ Parti Adana Milletvekili Çulhaoğlu ve parti yöneticileri esnafın şikayetlerini dinlerken bir yanda da parti politikalarını anlattı.

Karaisalı esnafları İYİ Partili yöneticilere gidişattan memnun olmadıklarını ifade ederek, siftah bile yapamadan kepenk indirdiklerini dile getirdiler.

Çulhaoğlu, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, ‘’Karaisalı ilçemizde yaptığım esnaf ziyaretlerinde sıkıntılarını dinleyip, çözüm önerilerimizi konuştuk. Hemşerilerimin İYİ Partimize ilgi ve teveccühlerini görmekten çok memnunum. İlçe Başkanımız Mehmet Koca ve Teşkilatımızın başarılı çalışmalarının devamını dilerim.’’ dedi.

İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ise, ‘’Adana Milletvekilimiz Sayın Metanet Culhaoğlu, Karisalı Belediye Başkan Adayımız Veli Durak, Çukurova Belediye Meclis Üyemiz Sayın Nevzat Hız, Karaisalı ilçe yönetimimiz ve Karaisalı meclis üyelerimizle birlikte ilçemizin esnaflarını ziyaret ettik.’’ ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık da ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, ‘’Sayın vekilim ilçemizi ziyaret ederek esnafları dinledi, hemşehrilerimiz gidişattan hiç memnun değil’’ ifadelerine yer verdi.

857 total views, 1 views today

Bir cevap yazın