MHP’nin Karaisalı Belediye Başkan Adayı belli oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi, Karaisalı Belediye Başkan Adayı olarak partiye uzun yıllardır çeşitli kademelerde hizmet eden Bekir Şimşek’i aday gösterdi.

2 dönemdir Saadettin Aslan başkanlığında yönetilen MHP’li Karaisalı Belediyesi’nde sürpriz bir gelişme yaşandı.

MHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, Karaisalı Adayı olarak Bekir Şimşek ilan edildi.

Saadettin Aslan’ın hakkında çıkan olaylar, pehlivana verilmeyen altın kemer, Cumhur ittifakı bileşenlerinin rahatsızlığı, ilçeye hizmet edememesi, Zeydan Karalar ile olan sert tartışmaları, ilçe teşkilatına müdahale etmesi gibi olayların bardağı taşıran damlalar olarak ifade edildi.

Bekir Şimşek’in ise çekirdekten ülkücü olması ve her kademede görev alması aday gösterilmesinde etkili olduğu belirtildi.

Karaisalı’nın Kırıklı Köyü’nden olan Bekir Şimşek, Cumhur İttifakı çatısı altında MHP’nin adayı olarak tebrikleri kabul etmeye başladığı öğrenildi.

Öte yandan, Karaisalı’nın yanı sıra Pozantı, Feke, Saimbeyli ve Yumurtalık’da mevcut başkanlar aday gösterilmedi. Bu 5 ilçede yeni adaylar ile seçime girilecek.

SAADETTİN ASLAN NE YAPACAK?

Saadettin Aslan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Şok etkisi yaratan karar ile ilgili Aslan’ın ne yapacağı merak konusu olurken, bağımsız adaylık planının devreye girebileceği öne sürüldü.

1,246 total views, 2 views today

Bir cevap yazın