Meral Akşener’e Adana’da sevgi seli

Güven ÖZGÜL/ADANA,(SHA)-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyarette bulunmak üzere kara yolu ile Adana’ya geldi. Akşener, ilk olarak Ceyhan ilçesinde Belediye Başkanı Hülya Erdem, İYİ Parti ile CHP il, ilçe ve kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Akşener, Kızılay Caddesi’ndeki çarşı merkezinde esnafı ziyaret edip, sohbet etti.
Daha sonra kent merkezine gelen İYİ Parti Lideri, burada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüştü.
Buradan ayrılan Akşener esnaf gezilerine Seyhan ve Çukurova ilçelerinde devam ederek vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKAN KARALAR’A ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Akşener, Karalar ile başbaşa görüşmenin ardından belediye binasının önünde açıklama yaptı. Akşener, Başkan Zeydan Karalar’a Adana’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Türkiye’yi ilçe ilçe gezerek esnafla bir araya gelmeye devam edeceğini belirten Akşener, “20 Ocak 2020’de başladığımız gezinin Adana durağındayız. Millet ittifakımızın belediye başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ettik. Misafirperverliği nedeniyle teşekkür ediyorum. Ona az önce söyledim. ‘Biz senden razıyız, inşallah Adanalı da razıdır ve razı olmaya devam eder’ dedim. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Akşener, daha sonra Seyhan ve Çukurova ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
Adanalılar tarafından sevgi seliyle karşılaşan Akşener, vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmedi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, buradaki temaslarının ardından karayoluyla Adana’da ayrıldı.

ÇULHAOĞLU’NDAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Genel Başkan Akşener’in Adana programı sonrası sosyal medya hesabından teşkilatlara teşekkür mesajı yayınladı. Çulhaoğlu, “Teşekkürler Adana’nın iyi ve cesur insanları! Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in esnaf ziyareti sırasında ve halkımızın sıcak ilgisi, sevgisi karşısında güzel anlar yaşadık. Milletimizin geçim, iş ve pahalılık sıkıntılarına rağmen umudunu Liderimize bağlamasından çok gururluyuz.
Emeği geçen tüm teşkilatımıza çok teşekkür eder başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI BOYVADAOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Teşekkürler Adana ve Teşekkürler tüm İYİ AİLE’me. Bu organizasyonda emeği geçen il ve ilçe Teşkilatlarıma, kilometrelerce yol gelerek bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm il ve ilçe Başkanlarımıza, Genel Başkan yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Genel İdare Kurulu Üyelerimize ve Belediye Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ‘i Cumhurbaşkanı, Partimizi iktidar yapmak için aynı özveri ve şevkle çalışacağız ve biliyoruz ki, Başaracağız, başaracağız, başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI AKÇA’DAN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça’da Adanalılar’ın Genel Başkan Akşener’e olan yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Başkan Akça, “Çukurova; sıcak yüzlü insanların şehri Adana. Bugün Genel Başkanını bağrına bastı. Dört mevsim ürün yetiştiren tarımın kalbi Çukurova uzun zamandır durgun. Genel Başkanımız Sn. @meralaksener ile bugün esnafları birlikte gezdik. Her yerde olduğu gibi burada da esnaf çaresiz ve umutsuz. Cesur yürek @iyiparti Akşener Milletin umudu olmaya, çaresizlerin yarınlarına tercüman olmaya devam ediyor.” dedi.

BAŞKAN KOCA’DAN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Allahına Gurban Adana;
Bugün Adana’mıza gelen Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i muhteşem çoşkuyla karşılayan, #Cesur ve #İyi yöneticilerime, vatandaşlarımıza, uzaktan yakından bu muhteşem günde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.”

870 total views, 3 views today

Bir cevap yazın