Karaisalı Kaymakamı Kaya’dan Berat Kandili mesajı

Karaisalı İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz.” dedi.

Karaisalı İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Kaya mesajında,
“Allah’ın lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek biz kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, mübarek üç aylar içerisindeki faziletli gecelerden olan bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçmektedir.

Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi ve kalp sorgulaması için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en kalbi duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gecenin ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini, Cenab-ı Allah’ın hepimize Berat’la müjdelenen ve hidayetle huzur bulan kullarından eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle İlçemiz halkının mübarek Berat Kandili’ni tebrik eder, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler dilerim. Ayrıca bu gece hürmetine salgın hastalıkların ülkemizde ve tüm İslam aleminde son bulmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

1,213 total views, 2 views today

Bir cevap yazın