Bekir Şimşek’ten altın kemer açıklaması: “Teslim edeceğiz”

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Kızıldağ’da düzenlenen ve 3 kez üst üste şampiyon olan pehlivana verilmeyen altın kemerin teslim edileceğini bildirdi.

Şimşek, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, mahkemeye yapılan şikayetlerin geri alınacağını belirtti. Başkan Şimşek, “Kemeri bir dakika bile durdurmadan noter huzurunda pehlivana teslim edeceğiz” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Şimşek, “Altın kemer iade edilecek sporcu ile görüştük 17 Nisan Çarşamba günü vermeyi planlıyoruz. Noter huzurunda ödülü şampiyon güreşçiye teslim edeceğiz. Tabii mahkeme ile ilgili durum oradan kalkması gerekiyor her iki tarafta şikayetini geri çekerek bu işi tamamlamak istiyoruz. Böyle olduğu zaman belediyemiz de büyük bir tasarruf etmiş olacak. Bu konu Karaisalı’nın gündeminden kalkacak. Ama gönül isterdi ki Karaisalı bu şekilde Türkiye’ye haber olmasaydı ama oldu işte yapacak bir şey yok ama biz vereceğiz ödülü” dedi.

Seçim sonuçlarını da değerlendiren Başkan Şimşek, “Seçimler beklediğimiz gibi oldu beklediğimiz bir sonuçtu hatta biz daha yüksek alabilirdik daha yüksek bekliyorduk kararsız seçmenleri Sandığa götüremedik Eğer kararsız seçmenleri Sandığa götürmüş olsaydık bizim oy oranımız %65 civarı olacaktı” ifadelerini kullandı.

“KARAİSALI’YI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

“Karaisalı’yı değiştirmek istiyoruz ekonomisi ile değiştirmek istiyoruz çehresi ile değiştirmek istiyoruz Turizm ile değiştirmek istiyoruz sanayisi ile ilgili değiştirmek istiyoruz Bununla ilgili projelerimiz var İnşallah bu 5 yıl içerisinde hepsini tek tek hayata geçirdiğimizi göreceksiniz zaten çalışmalarımıza hemen başladık bunları nasıl yapacağız diye soracak olursanız Azimli ve kararlıyız Cumhur ittifakının gücünden faydalanacağız proje destekli hibelerden faydalanacağız Büyükşehir Belediyesi ile de uyumlu çalışacağız amacımız hizmet etmekse ki hizmet etmek Büyükşehir’in de amacı hizmet etmek O da bizim Büyükşehir belediyemiz Allah nasip ederse onlarla da uyumlu çalışarak ilçemize hizmet almak istiyoruz hizmet odaklı olduğumuz için sıkıntı olacağını düşünmüyoruz”

“SPOR TURİZMİNİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

“Kızıldağ futbol turnuvası ilçemiz için çok güzel bir şey spor Turizm’in de geliştirmek istiyoruz Biz belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız bundan bütün arkadaşlarımız Müsterih olsun Kızıldağ Futbol turnuvasında Türkiye gündemine taşıyacak daha etkili bir hale getirmek istiyoruz”

482 total views, 1 views today

Bir cevap yazın