Bekir Şimşek: “İlçemizi marka haline getireceğiz”

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, seçim ofisi açılışında bir konuşma yaparak, ilçeyi marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in de katılımıyla düzenlediği seçim ofisi açılışında gelecek 5 yılda yapmak istediği projelerden bahsetti.

“Karaisalı ile ilgili hayallerim var” diyen Şimşek, “Gelecek 5 yılda Karaisalı ile ilgili hayallerimiz var. Hayali olmayanın başarılı olması mümkün değildir. Biz bir çok projede ilçemizi modern, daha yaşanabilir, göç vermeyen, cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz.” dedi.

“KARAİSALI MARKA OLACAK”

MHP’li Şimşek, şunları kaydetti:

“Öncelikle bana bu görevi veren bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir ve 15 ilçe belediyemizi hediye etmek istiyoruz. Sizlerin desteği ile biz bu yarışta çok önde çıkacağız. Gelecek 5 yılda Karaisalı ile ilgili hayallerimiz var. Hayali olmayanın başarılı olması mümkün değildir. Biz bir çok projede ilçemizi modern, daha yaşanabilir, göç vermeyen, cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Turizmden hayvancılığa, hayvan pazarından mezbaneye bir çok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. İlçemizi marka bir şehir haline getirmek istiyoruz. Eğitimi ve gençlerimizi desteklemek istiyoruz. Tüm mahallelerimizin sokaklarını cıncık gibi yapmak istiyoruz. Sizlerin desteği ile bunları başaracağımıza inanıyoruz.”

319 total views, 1 views today

Bir cevap yazın