Aslan: “Bekir Şimşek dayatmadır, Karaisalılar buna boyun eğmez”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Güven Özgül’e konuk olduğu canlı yayın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aslan, Partisi MHP’nin Bekir Şimşek’i aday göstermesi ile ilgili, “Dayatmadır, Karaisalı’nın yiğit insanları buna boyun eğmez” dedi.

Özgül’ün, “Neden partinizin aday gösterdiği ismi bu bir bayrak yarışıdır diyerek desteklemeyip aday oldunuz?” sorusunu cevaplandıran Başkan Aslan, “Bu arkadaşla ilgili verilen karara istinaden, ilçemizde hiç bulunmamış bir insan. İlçemizi tanımadığı gibi hemşehrilerimizi de tanımıyor. Hemşehrilerimiz de bu insanı tanımıyor. Ben kendisini çok iyi tanıdığım için bu görevi layıkıyla yapamayacağını ve ilçemize, hemşehrilerimize hizmet yapamayacağını düşündüğüm için yeniden aday oldum.” ifadelerini kullandı.

“FAYDALI OLAMAZ”

“Biz insanlarla iç içeyiz, hemşerilerimizle iç içeyiz. Kapımız herkese açık, her zaman onların yanlarındayız. Burası Karaisalı Belediyesi, burası vatandaşın yeri. Buradaki insanlar her şeyin en güzeline layık. Şimdi size bir örnek vereyim; bir komşu ziyareti yaparken bile tanıdığınız birinin yanına mı gidersiniz, yoksa hiç tanımadığınız birinin yanına mı gidersiniz? Yine bir örnek daha vermek istiyorum; Şimdi sizin sürekli iyi ve kötü gününüzde yanında olan biri ile mi irtibat kurmak istersiniz, yoksa hasbelkader gelip geçerken sizin yanınıza uğrayan biri ile mi irtibat halinde olmak istersiniz? Bunlar anlamlı ve çok basit örnekler. Buraya aday gösterilen şahsın ilçemize faydalı olamayacağını düşünüyorum.”

“BU BİR DAYATMADIR, KARAİSALI’NIN YİĞİT İNSANLARI BUNA BOYUN EĞMEZ”

“Karaisalı’da zaten tanınmıyor kendisi. Zorlama ile aday yapıldı, il başkanının yaptığı yanlışı Karaisalı’ya ödetilmemesi ile ilgili nasıl olsa orası çantada keklik kimi göstersek kazanır düşüncesine kapıldılar ama bu çok yanlış. Oraya odun koysak kazanır falan demişler bu çok tehlikeli ve yanlış bir ifade. Bu bir dayatmadır ve Karaisalı’nın yiğit insanları buna boyun eğmez en güzel cevabı 31 Mart’ta akşamı göreceğiz.”

892 total views, 1 views today

Bir cevap yazın