Videolu cevap! MHPli adayın pankartını Karaisalı Belediyesi kaldırmamış

Karaisalı’da partiye uzun yıllar hizmet eden Süleyman Solakoğlu, Karaisalı Belediyesi’nin MHP’li bir aday adayının seçim pankartlarını kaldırdığı yönünde ki paylaşımını sildi.

Solakoğlu’nun paylaşımının altına güvenlik kamerası görüntüsü servis edildi. Söz konusu videoda pankartlara yoldan geçen kamyonların çarptığı gözlendi.

MHP Karaisalı Belediye Başkan A.Adayı Bekir Şimşek’e ait seçim pankartlarının Karaisalı Belediyesince söküldüğü iddiasında bulunan Solakoğlu, delillerin ortaya çıkmasıyla birlikte paylaşımını bir süre sonra kaldırmak zorunda kaldı.

Solakoğlu o paylaşımında,
“İlçemiz Turgut Özal bulvarı üzerinde 31.03.2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde MHP adına aday adayı olan Bekir Şimşek kardeşimizin astığı afişler birer birer yok olmakta. Hele hele MHP li bir belediyenin olduğu ilçede daha vahim bir hal almakta. Arkadaş o zaman ya Bekir şimşek kardeşimiz afişe yanlış amblem koydu, ya Karaisalı belediyesi hepten saf değiştirdi. Hazımsızlığın bu kadarıda çok fazla. Bence bunu yapanların ne MHP ile ne dava ile alakaları bulunmamakta.” ifadelerine yer verdi.

“ÜLKÜCÜ HAREKETİ LEKELEYEMEZSİN”

Solakoğlu’nun bu paylaşımın altına güvenlik kamerası görüntülerini servis eden bir kullanıcı ise, “Ülkücü hareketi lekeleyemezsin!” diyerek tepkisini dile getirdi.

534 total views, 1 views today

Bir cevap yazın