Uğur Ünaldı adaylığını açıkladı

ADANA’nın Karaisalı İlçesi’nde Aile Hekimliği yapan Dr. Uğur Ünaldı, Karaisalı Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Karaisalı bölgesinin sevilen ismi Dr. Uğur Ünaldı, Güven Özgül’e konuk olduğu canlı yayın programında Karaisalı Belediye Başkan Adayı olduğunu paylaştı.

İlçede Kızıldağ Futbol Turnuvası’nın fikir mühendisi olan ve yerel anlamda en büyük turnuva haline gelmesini sağlayan Ünaldı, “Karaisalı’da yaklaşık 30 yıldır görev yapıyorum ve mesleğimden dolayı herkesle bir bağlantım oldu. Turnuvada da çok büyük bir kitleye ulaştık. Murtçularla olan muhabbet ve popileritemiz gittikçe artınca siyasi anlamda çok fazla teklifler geldi” dedi.

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti ve CHP’den adaylık teklifi alan Ünaldı, zaman zaman Cumhur İttifakı bileşenlerinden de ciddi teklifler geldiğini belirterek, “Kutuplaşan siyasi bir ortamda böyle bir düşüncem yok” diyerek gelen teklifleri reddetmişti.

Ünaldı, tüm bu süreçlerin ardından Güven Özgül’e yaptığı açıklamada ise adaylık çıkışı yaptı.

Ünaldı, “İlk önce eşimden destek alamayınca gelen teklifleri geri çevirmiştik ve açıkçası çok hevesim yoktu. Ancak seninle yaptığımız yayının ardından eşim ve çevremden olumlu tepkiler alınca aday olmaya karar verdim” dedi.

“SİYASET GENLERİMDE VAR”

Siyasetin aslında genlerinde olduğunu ifade eden Dr. Uğur Ünaldı, “Siyaseti takip etmeyi, siyaset konuşmayı aslında çok seviyorum. Adayım ancak bu dönem için değil. 2029’da ciddi anlamda düşünüyorum” dedi.

İŞTE ADAY OLMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ PARTİ…

Özgül’ün ‘hangi partiden aday olmayı tercih edersiniz’ sorusuna da yanıt veren Ünaldı, “Tabiki muhalefet. Muhalif olmayı seviyorum. Güç neredeyse orda olurum düşüncesinde değilim. Tercihim şuan için muhalefet adayı olmak. Doğup büyüdüğüm ve bir çok insana dokunduğumuz bu ilçede, Karaisalı’ya ve Karaisalılalar’a hizmet etmek isterim” ifadelerini kullandı.

1,471 total views, 1 views today

Bir cevap yazın