Toroslar süper kupası sahibini buldu! Ödül ise herkesi şaşırttı

ADANA’da Aladağ ve Karaisalı ilçelerinde düzenlenen futbol turnuvalarının şampiyon olan takımları süper kupa maçına çıktı. Sivişlispor ile Döşekevispor’un karşı karşıya geldiği maçta kupanın sahibi Döşekevispor oldu.

Muharrem Gülergin Stadında saat 18.00 da başlayan müsabakanın normal süresi 1-1 biterken, karşılaşma penaltı atışlarına gitti. Kızıldağ’ın şampiyonu Döşekevispor seri atışlarda rakibine üstünlük sağlayarak süper kupayı havaya kaldırdı.

Bölgenin en büyük futbol turnuvaları olarak adlandırılan organizasyonlarda ise süper kupa için ödül niyetine gazoz verileceği aktarıldı. Sosyal medya da tepkilere neden olan bu durum sporseverler tarafından da eleştirilerin odağı oldu. Sözde süper kupa maçı olan müsabaka hazırlık maçı niyetine oynanırken kimi kesimlerce ciddiyetsizlik olarak yorumlandı.

SAHİPSİZ KALDILAR

Maç öncesi ve sonrasında ise ne Karaisalı Belediyesi’nden nede Aladağ Belediyesi’nden bir yetkilinin olmaması dikkat çekti. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de ilgisiz kaldığı kupa maçında protokol üyeleri her iki takımı da yalnız bıraktı. Bu duruma en sert tepkiyi ise Döşekevispor’un antrenörü Cihat Metin gösterdi. Metin, “Ben burda Karaisalı’yı temsil ettim, karşı taraf Aladağ’ı temsil etti. Ben Karaisalı Belediye Başkanı ve Aladağ Belediye Başkanını da burda görmek isterdim. Kaymakamlarımızı da burda görmek isterdim. En azından yanımızda olduklarını hissetmemiz lazımdı” dedi.

“GAZOZUNA OYNANMAMALIYDI”

Döşekevispor’un Başkanı Burhan Kozacioglu ise maç öncesi yaptığı açıklamada, belediyeler tarafından yalnız bırakıldiklarini ifade ederek, “Toroslar süper kupası gazozuna bir maç olmamalıydı” ifadelerine yer verdi.

606 total views, 1 views today

Bir cevap yazın