SON DAKİKA! MHP Karaisalı İlçe Başkanı belli oldu!

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde MHP’nin yeni İlçe Başkanı belli oldu. Görevden alınan Mehmet Emre Dönmez’in yerine ilçenin sevilen ismi Ahmet Mahmut Şekerci atandı.

Geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan İlçe teşkilatı yeniden açıldı. Teşkilat Başkanı Edip Semih Yalçın ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin imzasını taşıyan genelgede yeni İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci oldu.

Karaisalı’da özel bir şirketin patronluğunu yapan Şekerci, yönetim listesini de oluşturdu. 32 üyeden oluşan yeni ilçe teşkilatı resmi olarak göreve başladı.

Yeni Başkan Şekerci, atamasının ardından sosyal meyda hesabından bir paylaşım yaparak görevin kendisine tebliğ edildiğini ifade etti.

Şekerci, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile olan bir fotoğrafını ve yeni yönetim listesinin yer aldığı listeyi kamuoyu ile paylaşarak, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile Karaisalı İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Cumhur İttifakımızın bayrağını dalgalandırmak için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Öte yandan Şekerci, Babacan Durak döneminde ise Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

567 total views, 2 views today

Bir cevap yazın