Şimşek: “Heyecanlıyız”

Cumhur İttifakı, ramazan ayı dolayısıyla iftar buluşmalarını sürdürüyor.

Karaisalı’nın en büyük mahalleleri arasında yer alan Çukur Çömelek’te bir organizasyon tertip eden Cumhur bileşenleri, vatandaşlarla biraraya gelip sohbet etti.

Köy meydanında kurulan masalarda çeşitli ikramlar sunan Cumhur ittifakı, ezanın okunmasıyla birlikte oruçları açıp dualar etti.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, program sonrası bir açıklama yaparak, “Bugün Karaisalı’nın Çukur Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz iftar programı, muhteşem bir birliktelik ve samimiyet atmosferiyle dolu geçti. Sıcak sofralarımızı paylaşarak bir araya gelen dostlarımızla birlikte, Ramazan’ın manevi atmosferini en güzel şekilde yaşadık.” dedi.

Şimşek, “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Karaisalı’nın güzelliklerini ve dayanışma ruhunu her geçen gün daha da hissetmek, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Birlikte nice güzel etkinliklere imza atacağımızı düşünmek, bizleri heyecanlandırıyor.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu güzel gecede bizlere eşlik eden Ak Parti ilçe başkanımız Sayın Osman Kurdak, MHP ilçe başkanımız Sayın Ahmet Mahmut Şekerci, Büyükşehir meclis üyemiz Sayın Cemal Demirdağ, Ak Parti Kadın kolları başkanımız Sayın Özge Özcan, Ak parti gençlik kolları başkanımız Sayın Yunus Emre Güçlü, Geçmiş dönem meclis üyemiz Hasan köylü, Meclis üyesi adaylarımız Sayın Sezai Yılmaz, Sayın Kadir Günaltın, Sayın Şaban Kaymak, Sayın Mahmut Gökçe, Sayın Gani Gürol Atasoy, Sayın Mahmut Sarısoy, Sayın Sedat Gök, Sayın Hatice Efe, Sayın Cengiz Taşçı, Sayın Mustafa Durak, Sayın Gülhan Kasap, MHP İl yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Nuri Kaya ve Sayın Cumali Deliçay’a teşekkürler.

244 total views, 2 views today

Bir cevap yazın