Saadettin Aslan’dan iddialı çıkış: “Göreceksiniz %60 ile kazanacağız”

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Saadettin Aslan, ilçe merkezinde 2 bin kişinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. Başkan Aslan burada yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karaisalı’da 10 yıldan bu yana aralıksız olarak başkanlık görevini yürüten Aslan, Kuvayi Milliye etkinliği ve ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenledi.

Köylerdeki iftar sofralarının ardından organizasyonu ilçe merkezine taşıyan Aslan, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda, ibadetlerin kabul olmasını dileyip, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aslan, buradaki programda kürsüye çıkarak 31 Mart yerel seçimlerine de değindi.

Aslan, seçim sürecinde dayatmalara karşı tavır aldığını belirterek, “Biz bu belediye başkan adaylığı sürecinde ilk olarak dayatmalara karşı, daha sonra bize zorla kabul ettirilmeye çalışılanlara karşı bu yola çıktık” dedi.

“DEDİKODU ÜRETİP, KAFALARI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

“Hakkında dedikodu yapıldığını ve çeşitli iftiralara maruz kaldığını iddia eden Aslan,
“Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Her türlü imkanı seferber edeceğiz, bunu tabiki sizlerle birlikte yapacağız. Nasıl düğün, cenaze ve çeşitli etkinliklerde berabersek ilçemizin geleceği için de yine hep birlikte çalışacağız. Biz bu seçimi sizlerin desteği ile inşallah kazanıp geleceği inşa edeceğiz. Karaisalı Belediyesi personelleri elinden gelen tüm gayretleri göstererek sizlere hizmet etmeye çalıştı, yeri geldi ceplerimizdeki harçlıkları bile sizlere hizmet etmek için harcadık. Şimdi duyuyoruz bağımsız seçimi kazandığımızda yatırım gelmez dedikodusu üretiyorlarmış, bunlar gerçeği yansıtmıyor” dedi.

“BİZ BU SEÇİMİ %60 İLE KAZANACAĞIZ”

İftira ve dedikodu üretenlerin kaybetmişlik korkusu yaşadıklarını belirten Aslan, “Göreceksiniz biz bu seçimi cenabı Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile %60’la kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Aslan, şunları kaydetti:

“Bunu uyduranlar kaybetmişliğin bir ürünü olup hemşehrilerimizin kafalarını karıştırmaya yönelik bir algı operasyonudur. Devletimizin bir bütçesi vardır ve tüm belediyelere belirlenen oranda bir kaynak ayrılır. Bu konuda kimsenin kafası karışmasın. Biz sizlerin destekleriyle bu seçimi yüzde 60 ile kazanacağız. Bize iftara atan ve hakaret edenlere karşı sandıkta bunları yüzlerine çarpacaksınız inşallah.”

242 total views, 1 views today

Bir cevap yazın