Saadettin Aslan’dan ‘devam’ kararı

Önceki dönem Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sonuçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kameralar karşısına geçerek Güven Özgül’ün sorularını yanıtlayan Aslan, destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ederek helallik istedi.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

“Vatandaşımızın takdiridir, biz vatandaşımızın hür iradesine her zaman saygılıyız. Malum 10 yıl elimizden geldiği kadar gücümüz yettiği kadar tüm ekibimizle hizmet etmeye çalıştık. Tabi eksiğimiz olmuştur, hatamız olmuştur bilmeden gönlünü kırdığımız kalbini kırdığımız ihtiyaç ve sıkıntılarına çözüm bulamadığımız hemşehrilerimiz olmuştur. Onlardan öncelikle helallik istiyorum, ben onlara hakkımı helal ediyorum kendilerinden de haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben Karaisalı’da doğup büyüyüp yaşayan bir insan olarak şuan da ilçe merkezinde bulunan işimin başındayım. Biz seçim bitince ortalıktan kaybolup gidecek bir şahıs değiliz.”

“HİÇ KİMSEYE KÜS VEYA KIRGIN DEĞİLİM”

“Bizim hedefimiz birinci olmaktı ama halk bize ikincilik görevi verdi. Biz aynı zamanda Cumhur İttifakı ile yarıştık bu ittifak iktidar İttifakı, yinede bize destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bağımsız aday olmamızdan dolayı çok oy kaybımızda oldu, vatandaşlarımızın çok alışık olmadığı bir durum bu çünkü. Vatandaşımız tam olarak tercihini yansıtmadığını düşünüyorum. Ama ben hiç kimseye küs veya kırgın değilim. Çünkü biz bir dönemlik bir insan değiliz, ömrümüz burada geçti.”

“DURUŞUMUZU MUHAFAZA EDECEĞİZ”

“Gelecek dönemin ne göstereceği belli olmaz. Türkiye’de şartlar her an değişebiliyor ama bizim ömrümüz MHP’de geçti. Ama şuanda bağımsız olarak devam ediyoruz. Herhangi bir siyasi partiye angajman olmayacağız şuanda her şeyi zaman gösterecek. Türkiye’nin siyasi konjonktüründe bir değişim var ama biz ülkücüyüz milliyetçi muhafazakar insanlarız. Bizim bir duruşumuz var ve duruşumuzu muhafaza ederek yolumuza devam edeceğiz.”

860 total views, 4 views today

Bir cevap yazın