Saadettin Aslan: “Zeydan Karalar’a teşekkür ediyoruz”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, katıldığı bir canlı yayın programında ilçeye sağladığı hizmetler nedeniyle Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Başkan Aslan, zaman zaman mecliste Karalar’la sert tartışmalara girdiklerini hatırlatarak, “Biz Sayın Zeydan Karalar ile Büyükşehir Meclisinde bir çok kez tartışmaya girdik ama hepsi ilçemizin menfaati içindi. Yol, su, mezarlıklar, ilaçlama, araç gereç gibi konularda karşılıklı yardımlarla hizmet etmeye çalıştık. Biz tartışmaların sonucu aldık ve bazı yollar ve su sorunu ile ilgili Zeydan bey hizmet yaptı. Seçim döneminde ise atak yaptı Sayın Zeydan Karalar. Bunu yeniden seçilmek için yaptı ama yinede hemşehrilerimize hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

ELEŞTİRMEYİ DE BİLİRİZ, TEŞEKKÜR ETMEYİ DE”

Biz eleştirmeyi de biliyoruz ama yapılan bir hizmet varsa teşekkür etmesini de biliyoruz. Biz de kendi imkanlarımızı kullanarak yol, asfalt, parke döşeme, parklar, etüt kursları ve köprüler yaptık. Araç gereç sayımızı çoğalttık daha hızlı hizmet sağlamak için.” ifadelerini kullandı.

1,124 total views, 1 views today

Bir cevap yazın