Saadettin Aslan kararını verdi: “Pazartesi’yi bekleyin”

MHP Karaisalı’da sular durulmuyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Cumhur İttifakı’nın Karaisalı Belediye Başkan Adayı olarak Bekir Şimşek’in açıklanması, Saadettin Aslan cephesinde şok etkisi yarattı.

2 dönemdir Karaisalı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aslan, yakın kurmaylarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Ekibi ile birlikte yeni yol haritasını masaya yatıran Başkan Aslan, bağımsız aday formülünü çalışma arkadaşları ile birlikte gündemine aldı.

Karaisalı kulislerinde Aslan’ın, Pazartesi günü bağımsız olarak adaylık açıklaması yapabileceği belirtildi.

2014’deki seçimleri karşısında AK Parti’nin adayı olmasına rağmen kazandığını belirten bir gurup, Saadettin Aslan’ın partiler üssü bir aday olduğunu dile getirirken, kimi çevrelerse bunun çok riskli bir karar olacağını ifade ediyor.

Yakın çevresine, “Pazartesi’yi bekleyin” dediği öğrenilen Aslan’ın bağımsız olarak adaylığını ilan etmesi bekleniyor.

“SAHA GEZİLERİ ADAYLIK SİNYALİ OLARAK YORUMLANDI”

Öte yandan, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, düğün, cenaze ve köy gezilerini sürdürerek vatandaşla temasını kesmiyor. Yine ilçeye yapılan ve yapılma aşamasında olan çalışmaları sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Aslan’ın bu paylaşımları siyaset kulislerinde adaylık sinyali olarak yorumlanıyor.

854 total views, 2 views today

Bir cevap yazın