Saadettin Aslan halk buluşmlarını sürdürüyor

Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan yerel seçime 2 gün kala halk buluşmalarını sürdürüyor.

Son düzlükte vites yükselten Başkan Aslan, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi.

Murtçularla bir süre sohbet eden Aslan, talep ve sorunları dinleyip çeşitli notlar alırken, yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan bahsedip sandıkta destek istedi.

Akşam saatlerinde ise Hacımusalı Köyü’nde düzenlediği iftar programına katılan Aslan, burada da yoğun bir kalabalıkla karşılaştı. İftar öncesi köylülerle sohbet eden Aslan, daha sonra yapılan ikramlarla oruçlar açılıp, dualar edildi.

“VERİLEN DESTEKLER BİZİ MUTLU EDİYOR”

Program sonrası vatandaşlarla toplu fotoğraf çekilerek sosyal medyadan paylaşan Başkan Aslan, “Ramazan ayının bereketi ve manevi atmosferinde Hacımusalı Mahallemizde değerli mahalle sakinlerimiz ile iftar sofralarını bir arada paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu özel akşamda siz değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, birlikte olmanın ve birlikte dua etmenin huzurunu hissettik. Mahallemizin sıcaklığını, dayanışmasını ve bizlere desteğini bir kez daha görmek bizi derinden memnun etti. İftar soframızı paylaşan her bir hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

257 total views, 1 views today

Bir cevap yazın