Saadettin Aslan: “Göreceksiniz %60 ile kazanacağız”

Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, iddialı bir çıkış yaparak “31 Mart akşamı göreceksiniz yüzde 60 ile yeniden belediye başkanı seçileceğim” dedi.

Partisi MHP tarafından aday gösterilmeyip bağımsız adaylığını ilan eden Başkan Aslan, konuk olduğu canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1975’den bu yana Karaisalı’da yaşadığını ifade eden Aslan, kendisini hemşehrilerinine emanet ettiğini belirterek, “Ben onlara güveniyorum, ilçede herkesi isim isim bilirim. Her biriyle ayrı bir anımız ayrı bir sohbetimiz var. Karaisalı’da hep birlikte hizmete devam diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçmen sadece seçim döneminde Karaisalı’ya gelenleri tercih etmez, her daim yanında olduğunu hissettikleri birini destekler. Ben hemşehrilerime çok güveniyorum ve göreceksiniz %60 ile ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

“6 PARTİ’DEN TEKLİF GELDİ REDDETTİM”

“Şimdi yayına girmeden önce bir parti yetkilisi daha aradı ve adayları olmamı istedi ben bunu net bir dille reddettim. Partim beni aday göstermemiş olabilir ama ben ülkücüyüm, ben Milliyetçi Hareket Partiliyim”

“KAZANDIĞIMDA PARTİME DÖNMEK İSTİYORUM”

“Partim beni her ne kadar aday göstermesede ben halkımıza hizmet etmek istiyorum. Yarım kalan işlerimiz var ve ilçeyi karış karış bilen bir kişiyim. İşlerimizi yarım bırakmayacağız ve murtçular bizi yeniden yetkilendireceklerdir.”

MHP KARAİSALI İLÇE TEŞKİLATI’NIN KAPATILMASI

Karaisalı Belediye Başkanı Aslan, MHP İlçe teşkilatının kapatılması ile ilgili bir yorum yapmazken, konunun muhatabı olarak il yönetimini işaret etti.

544 total views, 2 views today

Bir cevap yazın