Saadettin Aslan bağımsız aday oluyor

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Saadettin Aslan, ustalık dönemine hazırlanıyor.

MHP Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Başkan Aslan, bir kaç gün içinde bağımsız aday olduğunu kamuoyu ile paylaşacak.

Aslan, birlik ve beraberlik mesajı vererek tüm kesimlere hitap edecek. “Karaisalı’nın geleceğine, Karaisalı’lı karar verecek” sloganıyla yola çıkan Aslan, partiler üssü profili ile seçmenden 3’üncü kez destek isteyip “Ustalık dönemi” vurgusu yapacak.

Aslan’ın, bağımsız adaylığı siyaset arenasında heyecan yaratırken, bu duyuru sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak.

Başkanlığı dönemi boyunca halka olan temasını hiçbir zaman koparmayıp, iyi ve kötü günlerde vatandaşın yanında olan Aslan, tıpkı 2014’deki yerel seçimleri gibi yeniden sahneye çıkıyor. O dönemde karşısında AK Parti’nin adayı olmasına rağmen kazanmayı bilen ve partiler üssü aday profili sergileyen Başkan Aslan, yeniden ilçeye hizmet etmek için kolları sıvayacak.

İlçede yapılan anketlerde ciddi desteğe ulaşan Aslan, seçimi kazandığı takdirde yeniden MHP’nin kapısını çalarak, Karaisalı’nın anahtarını 3’üncü kez Devlet Bahçeli’ye vermesi tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde diğer partilerden gelen teklifleri reddederek, “Ülkücülüğümden taviz vermem” diyen Aslan, çalışmalarını ise çok sıkı yapıyor.

998 total views, 1 views today

Bir cevap yazın