Öz Salbaş Kasabı’nda hafta sonu izdihamı

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (Adana), (SHA)-

ADANA’da normalleşme süreci kapsamında hafta sonu yasağı’nın kaldırılmasının ardından Salbaş’ta trafik izdihamı yaşandı.

Kent merkezinden Karaisalı’nın doğal güzelliklerini görmek ve gezmek için araçlarıyla yollara düşen on binlerce vatandaş hafta sonunun tadını çıkardı.

Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar süren yoğunlukta vatandaşlar, köfte, sucuk ve pirzola gibi lezzetlerle karnını doyurmak için ise Öz Salbaş Kasabı’nı tercih etti.

Lüks tasarımı, peyzajlama sistemi, geniş otopark alanı, çocuk oyun alanları, aile yeri için pamelyalar ve muhteşem doğası ile dünya markası olma yolunda iddialı olan Öz Salbaş Kasabı, öğle saatlerinde gelmeye başlayan müşterilerine servis yetiştirmekte adeta zorlandı. Akşam saatlerine kadar bir çok yemekseveri ağırlayan işletme müşterilerinden tam not aldı.

Öz Salbaş Kasabı’nın yeni açılan işletmesinde yemek yiyen ve lezzetlerini çok beğendiğini söyleyen müşterilerden Mesut Yeşil, “Burası çehresi ve görünümüyle muhteşem bir yer. Rahat ve çok nezih bir mekan doğayla başbaşa manzarası ise anlatılmaz. Çakıt nehrine yakın ve kafa dinlemelik bir bölgede. Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş ve harika bir yer olmuş. İşletmeci Mehmet Esen’i de bu girişiminden dolayı kutluyorum. Rabbim hayırlı kazançlar versin inşallah” dedi.

Öz Salbaş Kasabı İşletmecisi Mehmet Esen ise restorantlarda yemek yemenin serbestleşmesi ve hafta sonu yasağının kaldırılmasıyla birlikte 2 günde yaklaşık 500 kişiyi ağırladıklarıni belirterek, “Bu hafta sonu çok fazla yoğunluk yaşadık. Bazı masalara servis açmakta zorlandık. Geri giden müşterimiz oldu ama bunları telafi edeceğiz. Rabbim eşimizinden dostumuzdan razı olsun. Binlerce kişi bizleri tercih etti. Hepsinden Allah razı olsun. Ayaklarına sağlık” ifadelerini kullandı.

Esen, “İlkemiz; güler yüz, tatlı dil, dürüstlük, tecrübe ve kalite. Elimizden geldiğince insanlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Rabbim mahçup etmez inşallah. Hileyle hurdayla işimiz yok. Babamın mesleğini de sürdürmekten dolayı çok mutluyum. Yılların tecrübesi ile insanlara hizmet etme yolunda da var gücümüzle çalışıyoruz. Müşterimiz buraya geldiğinde yüzde yüz memnuniyetle mekânımızdan ayrılmalı benim için. Bu benim için çok önemli” şeklinde konuştu.

3,238 total views, 1 views today

Bir cevap yazın