O aday Karaisalı’da seçimi 4’üncü sırada tamamlıyor

Adana’da internet yayıncılığı yapan Kilit Haber’in yorumcusu Gazeteci Recep Özcan, Karaisalı’daki seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Özcan, “Sizler için dün Karaisalı’daki seçmene ulaştım, yetmedi anket firmasına, o da yetmedi 14 Mayıs’ta yapılan seçim sonuçlarını karşılaştırdım ve bir analiz yaptım.” ifadelerini kullandı.

Elindeki verileri paylaşan Özcan, analizinde Bekir Şimşek’in seçimi kazanacağını söylerken, Saadettin Aslan’ın 2’nci, Fadime Geçioğlu’nun 3’üncü, Kemal Metin’in ise seçimi 4’üncü sırada tamamlayacağını belirtti.

Özcan, “Karaisalı’nın 17 bin 312 seçmeni varmış AK Parti %47, MHP %22, CHP %13, İYİ Parti %12 oy almış. İsterseniz elimdeki anket verisini de paylaşmış olayım Cumhur’un Adayı Bekir Şimşek %62, Mevcut Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Saadettin Aslan %14, CHP Adayı Fadime Geçioğlu %12, İYİ Parti Adayı Kemal Metin ise %8 çıkmış.” dedi.

“SAADETTİN ASLAN ÖNEMLİ BİR FAKTÖR”

Gazeteci Recep Özcan, mevcut Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday olan Saadettin Aslan’ın ilçede önemli bir faktör olduğunu kaydetti.

Özcan, “Aslında mevcut başkan burada önemli bir faktör CHP ve İYİ Parti’nin bile daha önünde yer alıyor kendisi, hali hazırda yapmış olduğu hizmetlerde ortada ama bir parti ile yola çıkılmadığı zaman ister istemez onu eksikliği yaşanıyor. Ama bu eksikliğe rağmen iyi bir sonuç almış.” ifadelerine yer verdi.

807 total views, 1 views today

Bir cevap yazın