MHP’nin yeni Karaisalı İlçe Başkanı belli oldu! Henüz 25 yaşında

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Teşkilatı, 14’üncü olağan kongresini gerçekleştirdi. Ahmet Sezai Yılmaz yeni dönemde görevini 25 yaşındaki Mehmet Emre Dönmez’e devretti.

Karaisalı Belediyesi’nin çok amaçlı toplantı salonunda yapılan kongrede yeni ilçe başkanı 1998 doğumlu Mehmet Emre Dönmez oldu. Tek liste ile gidilen kongrenin divan başkanlığını ise Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy yaptı.

Kongrede, konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Tek listeyle girilen kongre sonucunda Mehmet Emre Dönmez MHP Karaisalı İlçe Başkanı olarak seçildi. Önceki başkan Ahmet Sezai Yılmaz ise yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü görevi devretmiş oldu.

Kongreye, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekilleri Ayşe Sibel Ersoy ve Muharrem Varlı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, MHP Adana İl Yönetimi, İlçe Yönetimleri, meclis üyeleri, kongre üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yeni başkan Mehmet Emre Dönmez’in yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer aldı:

Adnan Aydın, Cumali Ceylan, Ekrem Kuşçu,
Etem Karakuş, Kamil Demirci, Akif Atik, Ali Altıntop, Mevlüt Durna, Mustafa Kantar, Mustafa Küçük, Orhan Aslan, Reşit Işık,
Sedat Genç, Selçuk Bahşi.

AHMET SEZAİ YILMAZ YENİ GÖREVLERE ADAY

Edinilen bilgilere göre önceki başkan Ahmet Sezai Yılmaz, 2024’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye meclis üyeliği yada yaşanacak gelişmelere göre Karaisalı Belediye Başkan Adaylığı’na sıcak baktığı ileri sürüldü.

TABANDAN KONGRE TEPKİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Teşkilatını’nın 14’üncü olağan kongresine tepki gösteren partili Süleyman Solakoğlu, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Solakoğlu, yeni ilçe başkanı Mehmet Emre Dönmez’in Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın işçisi olduğunu söyledi.

“BU FİLMDE NE FİGÜRAN, NEDE SEYİRCİ OLURUM!”

Karaisalı Bekediye Başkanı Saadetin Aslan’a çok sert ifadelerle tepkisini dile getiren Solakoğlu, “Çalanın senaryosunu yazdığı, çaldığını aklamak için yanında çalışan işçisinin üzerine bir işyeri açtığı, bu işçisini ise teşkilatın başına atadığı bir filmle karşı karşıyayız. Ben bu filmde ne figüran olurum, nede seyirci olurum” ifadelerini kullandı.

YÖNETİME YAZALIM DEDİLER, REDDETTİM!”

Solakoğlu, “Birde aracı bulmuşlar yönetime yazılmam için aradılar. Ben bu durumda ne yönetim düşünürüm nede oraya gelirim. Ben birilerinin değil 1980 öncesinde canlarını vatan uğruna veren 5 bin ülkücü şehidim gibi Başbuğun ülkücüsüyüm. Maddiyatın değil, maneviyatın ülkücüsüyüm” ifadelerine yer verdi.

962 total views, 1 views today

Bir cevap yazın