MHP Karaisalı’da adaylık yarışı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde son düzlüğe girilirken MHP’nin Karaisalı’daki aday adayları genel merkez ziyaretlerine başladı.

Geçtiğimiz hafta memleketi Çakallı Köyü’nde Karaisalı Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayan Duran Bülbül, bir süre sonra MHP genel merkezine giderek genel başkan yardımcıları ile biraraya geldi. Bu ziyaretlerini sosyal medya hesabında paylaşan Bülbül, görüş alışverişinde bulunulduğunu ve aday adaylığı süreci ile brifingler verdiğini ifade etti.

Bülbül’ün bu ziyaretlerinin ardından Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’da bir süre sonra MHP Genel Merkezine giderek parti kurmayları ve genel başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.

Belediye Başkanı Aslan, görüşme trafiğini sosyal meyda hesabından paylaşarak, “Ağabeyim Mustafa Aslan ile beraber, MHP Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Sn. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret edip Karaisalı’mıza yaptığımız, yapacağımız çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Liderimizin tüm Karaisalı’lı hemşehrilerine selamları var.” dedi.

Adaylık yarışıyla birlikte her iki ismin arka arkaya genel merkeze gitmesi gözlerden kaçmazken, bu ziyaretlerin yerel seçimler öncesi belli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

BÜLBÜL KARAİSALI’DA, ASLAN GENEL MERKEZ’DE

Bugün her iki ismin ajandasındaki programlar ise dikkat çekti. Bülbül, Karaisalı’da vatandaşlarla biraraya gelip esnaf ziyaretleri yaptı. Saadettin Aslan ise genel merkezin yolunu tutup Bahçeli ve parti kurmayları ile görüştü.

KİM ADAY GÖSTERİLİR?

Henüz seçime 6 ay varken Karaisalı’daki siyasi kulisler an itibariyle Sadettin Aslan’ın avantajlı olduğunu söylerken, Duran Bülbül’ün yakın çevresi ise son kararı Devlet bey söyler diyor. Aslan’ın teşkilatı elinde tutması, Sözlü ile olan yakınlığı ve genel merkezdeki ilişkileri nedeniyle yeniden aday gösterilebileceği dillendirilirken, Bülbül’ün yakın çevresi ise genel merkez her şeyi biliyor diyerek aday gösterileceklerine kesin gözüyle bakıyor.

836 total views, 1 views today

Bir cevap yazın