Corona virüsü testi pozitif çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a siyasilerden geçmiş olsun mesajları geldi.
Karaisalı Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Recep Koca da Başkan Karalar’a geçmiş olsun dileklerini iletti.
31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti listesinden Karaisalı Belediye Meclis Üyesi seçilen iş adamı Recep Koca, yaptığı açıklamada Karalar’a geçmiş olsun mesajını, “Geçmiş olsun Zeydan Başkanım. Acil şifalar diliyorum” sözleriyle paylaştı.
1,182 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.