Kuşdemir’den Kemal Metin’e sert sözler! “Haddini aşan bir aday ile yola devam edemezdim”

İYİ Parti’den istifa eden Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Kuşdemir, Kemal Metin’i hedef alarak zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’deki artçı depremler durmak bilmezken, bir istifa haberi de Karaisalı’dan geldi. İlçe Başkanı Kuşdemir, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Kemal Metin ile liste krizi yaşayan Kuşdemir, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Kuşdemir, “Parti teşkilatını, üyeleri ve şahsımı sadece ve sadece basamak olarak kullanan ve bizleri bir avuç insan topluluğu olarak görerek “ezeceğinden” bahsetme haddini aşan bir aday ile yola devam edemezdim.” dedi.

İstifa kararını dün akşam aldığını belirten Avukat Kuşdemir, “Karaisalı insanının farkındalığını artırmak, vizyonunu genişletmek, ses getirir hale yükseltmek, kamusal imkanlardan kolaylıkla faydalanmasını sağlamak gibi halis niyetlerle çıkmış olduğum iyi parti Karaisalı ilçe başkanlığından 19.02 2024 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

“DURUŞUMU BOZAMAZDIM”

“İlçe başkanlığına atandığım ilk zamandaki çizgimi, fikirlerimi, duruşumu korumak istediğim için bu istifa benim için elzem olmuştur. Parti teşkilatını, üyeleri ve şahsımı sadece ve sadece basamak olarak kullanan ve bizleri bir avuç insan topluluğu olarak görerek “ezeceğinden” bahsetme haddini aşan bir aday ile yola devam edemezdim.”

“GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞADILAR”

“Uzlaşı ve diyalog ortamında bir türlü buluşamayan, ekipçiliği ve emeği görmezden gelen, seçilmek üzere yola çıkmasına rağmen daha seçilmeden güç zehirlenmesi yaşayan, her şeyden önemlisi parti teşkilatını ve ilçe başkanlık makamını yok sayarak liste dayatmaya kalkışan bir adayla seçime gitmek şahsım ve Karaisalı halkı için saygısızlık olacak idi.”

“KARARLARI TEŞKİLATLA DEĞİL, AİLESİYLE ALIYOR”

Teşkilat ile hareket etmek yerine kendi ailesiyle birlikte hareket eden ve tüm kararları aile içinde alan bir adayla seçim kazanılacağına olan inancım da gittikçe zayıflamaktadır. Tamamıyla maddi manevi kendi imkanlarımla katıldığım seçim çalışmalarında Karaisalı halkına hitap ettiğim her fırsatta belediye başkan adayıma kefil oldum, ulaşılabilir ve şeffaf bir siyasetçi olarak çizgimi asla ve asla bozmadım.

“BAŞARAMADIK”

Belediye başkan adayıma kefil olma hususunun içeriğini izah edecek olursak; meclis üyelerimi meclis toplantıları öncesi ve sonrası toplayarak yönetim kurulu üyelerimizin ve halkımızın güncel sorunlarını belediye aracılığıyla çözme gayretinde olacağımdan ve öte yandan her ne kadar partimden seçilmiş belediye başkanı olsa da ona destek olduğum kadar onu parti teşkilatım aracılığıyla denetleyen bir konumda da olacağımdan belediye başkanının yanlışa meyletmesini engellemeyi hedefleyerek gönül rahatlığıyla kefil oldum. Zira teşkilatın katılımcı yönü aktif olacağından bunu kolaylıkla başaracağıma inanmaktaydım. (Belediye başkan adayının şahsına kefil olduğum anlamında anlaşılmamalı.)

“ÜYE SAYISINI 2’YE KATLADIK”

“Şahsım ve teşkilatımın sıkı çalışmaları neticesinde parti üye sayısı 2 ay içerisinde %150 artış göstermiştir. Öte yandan parti ilçe binasına katılım ve ilgi artmış, her türlü siyasi görüşten insanın rahatlıkla gelip sohbet edebildiği ve partiye sempatisinin arttığı bir ortam sağlanmıştır. iyi parti her ne kadar belediye yada hükümet imkanlarına sahip olmayan bir parti olsa da kapıdan içeri giren ve talepte bulunan herkese çözüm odaklı yaklaştım ve çabalarımız sonucunda birçok vatandaşın derdine derman olmayı başardık.”

“KEMAL METİN’E NEGATİF UZAKLIK GÖSTERECEĞİM”

“Dün istifa ettiğim saat itibariyle çok yoğun telefon trafiğine maruz kaldım. Arayan soran, bana inanan, her türlü kararımda arkamda olan tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. Etik bulmadığım için seçimlere kadar hiçbir siyasi partiye yakınlık kurmayacağımı, tüm adaylara eşit mesafede olduğumu fakat malum adaya negatif bir uzaklıkta bulunacağımı belirtirim.”

“TEŞEKKÜR ETTİ”

“Bizlerin referansı ve vermiş olduğumuz güven neticesinde partiye gelen, teşkilatta canla başla gönüllü olarak gece gündüz bizlere eşlik eden yüreklere teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Son söz olarak; daha 3 aylık evli olmama rağmen tüm vaktimi Karaisalı’mıza ayırmam dolayısıyla en büyük fedakarlığı yapan kıymetli eşime teşekkür ediyorum.”

999 total views, 1 views today

Bir cevap yazın