Konuk: “Karaisalı’da 2678 üyemiz var”

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (SHA)-

Muhabirimiz ve Demirören Haber Ajansı muhabiri Güven Özgül, Yeniden Refah Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Velican Konuk’u makamında ziyaret etti.

Karaisalı’daki siyasi ilçe başkanlarını ziyaret eden Özgül, geçtiğimiz yıl kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Karaisalı İlçe başkanı Veli Konuk ile de siyaset gündemini değerlendirdi.

İlçe Başkanı Veli Konuk, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada Karaisalı’da partisinin 2678 üyeye ulaştığını belirterek, 18 yıllık AK Parti Karaisalı İlçe teşkilatını üye bazında geride bıraktıklarını söyledi.

Konuk, yapılacak bir erken seçimde hangi ittifak içerisinde yer alacaksanız sorusu üzerine, “Bu şartlarda Millet ittifakında olmamız mümkün değil, ama Cumhur ittifakı taleplerimizi yerine getirirse bu ittifak içerisinde yer alabiliriz” açıklamasında bulundu.

Karaisalı’da orman ürünleri fabrikası kuracaklarını ve yıl sonunda Genel Başkan Fatin Erbakan’ın katılımıyla bir açılış yapacaklarını da kaydeden Başkan Konuk, bu fabrikada 70 kişinin istihdam edileceğini ifade etti.

Konuk, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek DHA muhabiri Güven Özgül’e teşekkür etti.

Güven Özgül de misafirperverliğinden dolayı Yeniden Refah Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Velican Konuk’a teşekkür ederek, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından görüşme sona erdi.

1,096 total views, 1 views today

Bir cevap yazın