Kocacık il başkanı oldu

MHP’nin 2016’daki kongre sürecinde Meral Akşener’in Genel Başkan Adaylığını destekleyen ve 2017’de İYİ Parti’nin kurulmasıyla Çukurova’da Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Azime Kocacık, İYİ Parti’nin yeni Adana İl Başkanı oldu.

2019’daki yerel seçimlerin ardından Çukurova ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan ve daha sonra Çukurova Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kocacık, Birol Büyüköztürk’ten boşalan il başkanlığı görevine getirildi.

Uzun süredir siyasetin içerisinde olan Kocacık, KADER gibi önemli kuruluşlarda görevler üstlendi. Genel Merkezden atama yazısı gelen Kocacık, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ve Genel Başkan Meral Akşener’in imzasıyla yeni il başkanı oldu.

Adana’da ilk kadın il başkanı olarak tarihe geçen Kocacık, ilerleyen günlerde devir teslim töreniyle resmen göreve başlamanın heyecanı yaşarken sosyal medya hesabından atamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocacık, “Bugün Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener tarafından İyi Parti Adana İl Başkanlığı görevine atandığımı kurucusu olduğum Çukurova İlçe Başkanlığında Teşkilat Başkanımız Sn.Buğra Kavuncu’nun tebliğiyle öğrendim. İyi Parti olarak  kurulduğumuz günden bu yana “Vatan ve Millet” diyerek çıktığımız bu yolda liderimizin önderliğinde hiç yılmadan, usanmadan, inancımı kaybetmeden çalıştım. Liderimiz de tüm kadınlardan olduğu gibi benden de desteğini bir an olsun esirgemedi.Şimdi ise bir kadın olarak beni bu onurlu göreve layık gördü. Çok mutluyum, gururluyum ve duyguluyum. Genel Başkanımız  bana Adana’nın anahtarını teslim etti. Bundan sonra bana düşen Adanamızın belediyelerini İyi Parti’ye teslim etmektir.Bunun için her zaman olduğu gibi durmadan çalışacağıma kimsenin şüphesi olmasın.Beni bu göreve layık gördüğü için Başta Genel başkanımız Sn. Meral Akşener olmak üzere Genel başkan yardımcılarımıza, Teşkilat Başkanımıza, Adana İl ve İlçe teşkilatlarımıza, gençlerimize ve tüm İyi Parti ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum. İYİ ki İYİ Partiliyim.” ifadelerini kullandı.

320 total views, 1 views today

Bir cevap yazın