Kemal Metin parti içinde kargaşa çıkaranlara çok sert çıktı! “Öyle bir dünya yok!”

İYİ Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Kemal Metin, parti içinde kargaşa çıkaranlara çok sert çıktı.

Geçtiğimiz günlerde salbashaberajansi.com’un ilçe binasında yaşanan tartışmaları duyurduğu haberimiz ile ilgili konuşan Metin, “İlçede İYİ Parti ile ilgili bir problem yok, bazı limitetçiler vardı onlardan prangalarımızı koparıp kendi özüne döndü İYİ Parti. Karaisalı’da artık bazı şeyler onların dönemindeki gibi ilerlemeyecek.” dedi.

Karaisalı’da çok iyi bir ivme kazandıklarını dile getiren Kemal Metin, ilçenin burçlarına İYİ Parti bayrağını dikeceklerini kaydetti.
Metin, “Şuanda İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh var üye sayımız da yüzde yüz artış gösterdi.” açıklamasında bulundu.

TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU: “ÖYLE BİR DÜNYA YOK!”

Parti içinde kargaşa çıkarmaya çalışanlara sert çıkan Metin, olayların perde arkasını muhabirimiz Güven Özgül’e anlattı.

“YOLUMUZA BAKIYORUZ”

“İl yönetimine verdiğimiz isimler ise ortak mutabakat ile oldu. İlçede bir tartışma olmuş evet doğru ama siyaset arenasında maalesef bazen böyle şeyler oluyor. Biz bunlara takılmıyoruz, yolumuza bakıyoruz.”

“ÖYLE BİR DÜNYA YOK!”

“Ve ilçe başkanlığı tercihine gelelim, ilk olarak bize Salbaş’ta oturan partinin kurucusu Azmi Daldaban’ı önerdiler ancak olmadı. Sonra hep beraber Mustafa Kuşdemir üzerinden mutabık kaldık. Şimdi de kendi isteklerini yaptırmak isteyip yaptıramayanlar bizimle uğraşıyor. İlçe başkanını ben getirttim yine ben götürürüm falan demek çok yanlış. Öyle bir dünya yok!”

550 total views, 2 views today

Bir cevap yazın