Karaisalıspor’a kimler destek verdi, kimler karşı çıktı? İşte detaylar

Daha önce amatör liglerde önemli başarılar elde eden ancak daha sonra Adana 1954 FK’ya satılan Karaisalıspor, uzun yıllar sonra yeniden kurularak yeşil sahalara döndü. Geçtiğimiz aylarda kurulan kulübün başkanlığını ise iş insanı Cavit Namdar üstlendi. Yeşil Beyazlı ekip yeni döneminde Güreş, Voleybol ve Futbol branşlarında boy gösterecek.

Karaisalıspor geçtiğimiz günlerde ise çok amaçlı toplantı salonunda bir lansman yemeği düzenleyerek katılımcılardan destek istedi. Buradaki programa Karaisalı Kaymakamı Muhammed Onur, Karaisalıspor Başkanı Cavit Namdar, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, MHP’yi temsilen bir yönetim kurulu üyesi, belediye meclis üyelerinin yanı sıra önceki dönem Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan katıldı. Buradaki toplantıda günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalar sonrası Karaisalıspor’a destek istendi.

Karaisalı Kaymakamı Muhammed Onur, ilçede spor faaliyetlerine adım atan yeni takıma tam destek verirken, Karaisalılı bir çok iş insanı da katılım gösterdi.

BEKİR ŞİMŞEK DE DAVET EDİLDİ, ANCAK KATILAMADI

Bir çok isme davet gönderen yeşil beyazlı yönetim, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek’e de program daveti iletti. Başkan Şimşek Ankara programı nedeniyle toplantıya katılamadı. Ancak düzenlenen organizasyonda Belediye Başkanı Şimşek’i temsilen başka bir yetkili isim de katılmadı. Tüm yaşanan bu gelişmeler Karaisalı Belediyesi’nin Karaisalıspor’a karşı mesafeli durduğu yorumları yapıldı.

Yine muhabirimiz Güven Özgül konuyla ilgili Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek ile bir temas kurarak Karaisalıspor hakkındaki düşüncelerini sordu. Başkan Şimşek sessiz kalmayı tercih etti.

Yine Şimşek’in kurmaylarından önemli bir isimle görüşen Özgül, çarpıcı cevaplar aldı.

Bu isim Özgül’e yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın aleyhine çalışanlara destek vermemiz pek mümkün gibi görünmüyor. Ancak bu benim şahsi fikrim hiç kimseyi bağlamıyor. Ben böyle düşünüyorum, başkan beyin adına bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.

KAYMAKAM ONUR’DAN TAM DESTEK

Onur, “Şehir merkezinde yaşayan Karaisalılarla biraraya gelip kulübümüze destek istedik, onlarda belirli bir miktar söyleyip destek oldular. Ve ilerleyen süreçlerde güçlü bir Karaisalıspor görecekler. Karaisalı’daki gençleri ayağa kaldırıp onların güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız. Futbol, Voleybol ve Güreş branşlarında gençlerimize destek olacağız. Karaisalıspor’a bugün olduğu gibi ilerleyen günlerde de destek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“KARAİSALISPOR, KARAİSALILIARINDIR”

Karaisalıspor’un Karaisalıların olduğunu vurgulayan Başkan Cavit Namdar ise, “Biz Karaisalımız ve kıymetli gençlerimiz için çalışacağız. Karaisalıspor bizim şahsi meselemiz değil, Karaisalıların Karaisalısporudur. Bu noktada herkesin desteğini bekliyoruz. Karaisalıspor gençlerimizin geleceği için kuruldu. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla inşa edildi. Karaisalısporumuza ilçemizde büyük bir destek gördük. Hiç bir yabancı oyuncu olmayacak tamamen ilçemizdeki gençlerle yol yürüyüp onları yetiştireceğiz. 3 5 sene sonra ise Karaisalıspor Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda boy gösterecek. Çocuklarımızın yanında, Karaisalıların emrinde olacağız inşallah.” dedi.

Kulübün yönetim kurulu üyesi Turgay Işık ise Karaisalıspor’un hesap verebilir, şeffaf bir yönetim modelini sergileyeceğini ifade ederek denetleme talep edeceklerini bildirdi.

589 total views, 1 views today

Bir cevap yazın