Karaisalılar, hemşehrisi Mehmet Sertaç Durak’ı meclise göndermek istiyor

İYİ Parti Adana’da 4’üncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sertaç Durak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci dönem milletvekiliği genel seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kentin her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelen Durak, halkın sorunlarını dinleyip çeşitli notlar alıyor.

AK Parti hükümetinin 21 yılda ülkeyi çıkmaz bir sokağa sürüklediğini belirten Durak, Millet ittifakının donanımlı ve liyakatli kadrolarıyla Adil, üretken ve çalışkan bir Türkiye’yi inşa etme noktasında kararlı olduğunu vurguladı.

Adana’nın her ilçesinde çeşitli programlarla vatandaşların yüreklerine dokunan Durak, “Amcam Aytaç Durak bu memlekete nasıl hizmet ettiyse bende aynı şekilde Adana için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hemşehrilerimizle birlikte tarih yazacağız inşallah” dedi.

Geçtiğimiz günlerde memleketi Karaisalı’da esnaf gezen Durak, hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seçilebilecek sıradan sadece Durak’ın İYİ Parti listesinden aday gösterildiğine dikkat çeken vatandaşlar, bu seçimde Durak’ı destekleyip meclise göndermek istediklerini kaydetti.

Karaisalı’da Durak ile bir vatandaşın arasında geçen diyalog ise dikkat çekti.
O anları sosyal medya hesabından paylaşan Durak, “Ata dostu hemşehrimiz Ahmet amcamızın bir sözünü iletmek istiyoruz. “Karaisalı bu toprağın çocuğuna hep sahip çıkar! Karaisalı’nın tek kazanacak adayını yine Karaisalı seçecek”

421 total views, 1 views today

Bir cevap yazın