ADANA’nın Karaisalı ilçesinde bir çok köyde suların kesik olduğu belirtildi. WhatsApp İhbar hattımıza ve sosyal medya adreslerimize gelen mesajlarda Mucurlu ve Etekli Köyleri’nde suların 15 gündür kesik olduğu aktarıldı.
Yol, elektrik, çevre temizliği derken bir ihbarda su kesintisi ile ilgili yapıldı. İlçenin Mucurlu ve Etekli köylerinde suların olmadığını belirten vatandaşlar konuyla ilgili çalışma yapılmasını talep etti.
Temel ihtiyaç olan ve temizlik için vazgeçilmez bir nimet olan suyun Karaisalı’nın çeşitli köylerinde de akmadığı ifade edildi. Kimi yerlerde tankerlerle su taşıdıklarını ifade eden köylüler, yetkilerden çalışma istediklerini kaydetti.
HOBİ BAHÇELERİNE TEPKİ
Yine Mucurlu da ikamet eden köylüler hobi bahçelerine aşırı sulama yapılması nedeniyle evlere suların gelmediğini öne sürdü.
408 total views, 1 views today