Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (DHA)-
Adana’nın Karaisalı ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ultra maraton koşusu düzenlendi.
Pandemi nedeniyle 40 koşucu ile sınırlandırılan ve büyük çekişmeye sahne olan koşuda dereceye giren yarışmacılara kupa verildi.
Karaisalı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ultra maraton koşusu düzenlendi. İlçe’nin turizm noktaları arasında yer alan Kapıkaya Kanyonu’ndan başlayan ve Varda Köprüsü’nde son bulan 12 km’lik koşu, büyük çekişmeye sahne oldu. Erkekler ve Kadınlar kategorilerinde yapılan koşuya ultra maraton koşucuları katıldı. Arkadaşları tarafından coşku içerisinde desteklenen sporcular, koşu boyunca tüm gayretlerini ortaya koydu. Koşunun ardından Varda Köprüsü’nde ödül töreni yapıldı. Koşuda dereceye giren sporculara kupalarını Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Emre Yeşilyurt ve siyasi parti ilçe başkanları takdim etti.
1,193 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.