Karaisalı’da şaibeli turnuva!

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde düzenlenen mini voleybol turnuvasında şaibe iddiaları ortalığı karıştırdı.

Bu yıl 3’üncüsü organize edilen kurumlar arası voleybol turnuvası, istenmeyen görüntülere sahne oldu.

Karaisalı Belediyesi’nce organize edilen turnuvada, kural ihlali ve çeşitli şaibeler skandalı, katılımcı takımların sert tepkisine uğradı.

İddiaya göre, ilçede bulunan kurumların oluşturduğu bazı takımlar, sahte ikamet ve çeşitli ayak oyunları ile farklı takımlardan profesyonel oyuncuları listelerine dahil ederek müsabakalara çıkarttı. Bir skandal da final günü yaşandı, Karaisalı Belediyesi ile Konuklar Orman Ürünleri A.Ş takımları gruplardaki rakiplerini yenerek finale yükseldi. Ancak final maçı tarihi önceden netleşmesine rağmen oynatılmadı. Karaisalı Belediyesi Voleybol Takımı, profesyonel bir oyuncusunun gelemeyeceğin haberini alması üzerine maçı ertelettiği ileri sürüldü. Rakip takım Konuklar Orman Ürünleri A.Ş ise bu duruma tepki göstererek maça çıkmadı.

Ödülün şampiyon olan takıma göre ise değişiklik gösterdiği belirtildi. Bir takım yöneticisi, önceki sezonlarda şampiyon olan takımlara salça, zeytinyağı gibi ödüller verildiğini, bu sezon ise şampiyon olan takıma para ödülünün verilmesine dikkat çekerek tepkisini dile getirdi.

564 total views, 1 views today

Bir cevap yazın