Karaisalı’da Cumhur coşkusu

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde tek vücut halinde çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı, vatandaşlarca coşkuyla karşılanıyor.

Karaisalı’da Cumhur’un MHP’li Adayı Bekir Şimşek, yoğun bir tempoyla çalışmalarını yürütürken, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ise tam kadro sahada varlık gösteriyor.

Ramazan ayının girmesiyle birlikte köylerde iftar sofraları kuran Cumhur İttifakı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Emelcik ve Kırıklı da düzenlenen iftar programları hınca hınç dolarken, Cumhur’un Adayı Şimşek’e tam destek verildi.

KURDAK VE ŞEKERCİ’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Programlarda en çok dikkat çeken isimler ise AK Parti’nin Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak ve MHP’nin İlçe Başkanı Ahmet Şekerci oldu. Gittikleri yerlerde el ele verip omuz omuza çalışan tecrübeli ikili, Cumhur’un bayrağını ilçeye dikmek için Canla başla çalışıyor. Kurdak ve Şekerci’nin bu dayanışmaları ise parti tabanında memnuniyetle karşılanıyor.
İttifakın ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları da sahayı bir an olsun yalnız bırakamazken, Şimşek’in çalışmalarını anlatıyor.

Yapılan çalışmalar ve yol haritası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP’li Şekerci, sahadaki geri dönüşlerin çok güzel sinyaller verdiğini kaydetti.

Şekerci, Cumhur İttifakı’nın başarısı için geceyi gündüze kattıklarını belirterek, “AK Parti İlçe Başkanı Sayın Osman Kurdak ile omuz omuza çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın göstermiş olduları ilgiye ve teveccühe teşekkür ediyoruz. 31 Mart 2024 akşamı Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı Karaisalı Belediye Başkan adayımız Bekir Şimşek’in zaferi ilçe çıkıp Karaisalı’da Cumhur İttifakı belediyeciliği anlayışıyla hizmet edeceğiz.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Şekerci, “Bizleri yanlız bırakmadıkları için Ak Parti ilçe başkanımız Sayın Osman Kurdak, Ak Parti İl başkan vekilimiz Sayın Ahmet Öztürk, Ak Parti İl başkan yardımcımız Sayın Serkan Şenateş, Büyükşehir meclis üyemiz Sayın Cemal Demirdağ, Ak Parti Kadın kolları başkanımız Sayın Özge Özcan, Meclis üyesi adaylarımız Sayın Sezai Yılmaz, Sayın Şaban Kaymak, Sayın Mahmut Gökçe, Sayın Gani Gürol Atasoy, Sayın Mahmut Sarısoy, Sayın Sedat Gök, Sayın Abdulkadir Günaltın, Sayın Cengiz Taşçı, Sayın Mustafa Durak, MHP İl yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Nuri Kaya , Sayın Ahmet Damaksız’a, Sayın Cumali Deliçay’a, Muhtarlarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

393 total views, 1 views today

Bir cevap yazın