Karaisalı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen kültür ve sanat etkinliği anlamlı bir görüntüye sahne oldu.
CHP İlçe Başkanı Beytullah Girici, İYİ Parti İlçe Başkanı Babacan Öveç ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci, Karaisalı Belediyesi Düğün Salonu’nda çocuklar için gerçekleştirilen programa birlikte katıldı.
Üç ilçe başkanının aynı karede yer aldığı fotoğraf, birlik ve beraberlik mesajı olarak değerlendirildi. Etkinlikte çocuklar için çeşitli gösteriler ve oyunlar düzenlenirken, ilçe başkanları da miniklerle yakından ilgilendi.
Katılımcılar, Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamalarında sergilenen bu görüntünün, Karaisalı’da hoşgörü ve dayanışma kültürünün güzel bir örneği olduğunu vurguladı.
86 total views, 86 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.