Yaklaşık 2 yıl önce Osmaniye’den Adana’nın Karaisalı ilçesine kaymakam olarak atanan Mert Kumcu, Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Hakkari’nin Çukurca ilçesine atandı.
Atamasını sosyal medya hesabından duyuran Kaymakam Kumcu, “Cumhurbaşkanımız Sn.@RTErdogan, İçişleri Bakanımız Sn.@AliYerlikaya ve devlet büyüklerimizin takdir ve tensipleri ile Hakkari Çukurca Kaymakamı olarak atanmış bulunmaktayım. Allah devletimize ve milletimize hizmet yolunda bizleri mahçup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.
684 total views, 2 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.