Karaisalı’nın önemli turizm noktalarından bir tanesi olan Dokuzoluk’ta çevre düzenlemesi yapıldı. Bölgede incelemelerde bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, “Burayı sizler için yaptık, Koruyacak ve sahip çıkacak olan sizlersiniz” dedi.
Karaisalı Belediyesi, Dokuzoluk’ta rutüş yaparak çevre düzenlemesi gerçekleştirdi.
Karaisalı’nın her alanda değişeceğini söyleyen Başkan Bekir Şimşek bölgenin bir doğa harikası olduğunu hatırlatarak, “Dokuzoluk Orman Parkı’nda sona geldiğimiz çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Parkımızı hepimizin soluk alacağı, ailenizle ve yakınlarınızla gelip güzel anılar biriktireceğiniz bir doğa harikası konumuna getiriyoruz. Yalnız unutmayalım! Bu orman parkı hepimizin. Burayı biz sizler için yaptık. Koruyacak ve sahip çıkacak olan da sizlersiniz.” dedi.
484 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.