İYİ Parti’nin yeni Karaisalı İlçe Başkanı belli oldu!

ADANA’da 3 dönemdir İYİ Parti’nin Karaisalı İlçe Başkanı olarak görev yapan Mehmet Koca, meclis üyesi adayı oldu. Koca’dan boşalan koltuğa ise Avukat Mustafa Kuşdemir getirildi.

İYİ Parti’de yerel seçim hazırlıkları ve adaylık başvuruları devam ederken, görevinden ayrılan İlçe Başkanlarının yerine ise yeni atamalar yapılmaya devam ediliyor.

Karaisalı siyasetinin sevilen ismi Mehmet Koca, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle görevini Avukat Mustafa Kuşdemir’e teslim edecek.

Yeni Başkan Kuşdemir ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile olan bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak ataması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Diyalog, uzlaşı ve hoşgörü ortamında siyasete yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğini söyleyen Kuşdemir, “Siyasete bambaşka bir pencereden bakabilmeyi, halkımızda “mevcut olan” değil, “olması gereken” farkındalığını filizlendireceğiz…” ifadelerini kullandı.

Kuşdemir’in açıklanmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“SİYASİ ÇİZGİSİNİ BEĞENDİĞİM İYİ PARTİ ARACILIĞIYLA KARAİSALI HALKINA HİZMET EDECEĞİM”

“Avukatlık mesleğimi ifa ederken mesleğimin kamusal bir yönününde olması sebebiyle Karaisalı’mız için her daim elimi taşın altına koyma ihtiyacı hissetmekteyim.
Bugüne dek gerek sosyal hayatımızda gerekse sosyal medya hesaplarımızda birçok fikir beyan eyledik. Bu fikirlerin sadece sıradan bir söylem olarak kalmaması adına; tabanın sesine kulak verdiğine inandığım, halkın sesini mecliste duyurabilen, halk ile içiçe olan, siyasi çizgisini beğenerek takip ettiğim İYİ Parti aracılığıyla Karaisalı halkına dokunabilmeyi, hizmet için ulaşılabilir bir köprü olmayı hedeflemekteyim.”

“ÖNCE KENDİ EVİMİZİN ÖNÜNÜ SÜPÜRECEĞİZ”

“Sınıf ayrımı olmaksızın partililerimizle adeta baba mirasına sahip çıkarcasına büyüyeceğiz. Partimiz sadece bir kesime değil tüm topluma hitap edecektir. Hukukun üstünlüğü ve demokrasi her daim hakim olacak. Öncelikle kendi evimizin önünü süpürme fikriyle yola çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Özellikle yerel bazda doğru ve emin adımlarla çalışarak örnek bir ilçe olabilmeyi, ilçe insanımızın ufkunu genişletebilmeyi umuyorum.”

“KARAİSALI İÇİN EMEK VERECEĞİZ”

“Koltuğun verdiği yetkileri dosdoğru kullanacağız, yeri geldiğinde etkili bir şekilde muhalefet yapacağız. Kamu yararı için denetim mekanizmasını her daim işleteceğiz. Kamuyu sadece belli bir zümreye değil, iktidarıyla muhalefetiyle her kitlenin emrinde olması için mücadele vereceğiz. Hedefimiz her daim halkın sesini doğru frekanstan alarak gerçekçi bir yaklaşımla çözüm üretme gayesi olacaktır.
Elbette ki gerek yerel bazda gerekse ülkenin geneli hakkında birçok menfi durum hasıl, bilincindeyiz! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde de söz edildiği gibi damarlarımızdaki asil kana güveniyoruz. Genç kardeşlerimizle, kadınlarımızla, ağabeylerimizle tüm samimiyetimizle Karaisalı için emek vereceğiz.”

“KARAİSALI HALKI ARTIK DAYATMALARA MARUZ KALMAYACAK”

“Karaisalı halkı artık dayatmalara maruz kalmayacak, Karaisalı halkı için alternatif çözüm yolları üreteceğiz, Karaisalı halkı sesini her daim duyurabilecek. Yerelde ve genelde başarıya hep birlikte ulaşacağız. İYİLER KAZANACAK, KARAİSALI İYİ OLACAK.”

1,143 total views, 3 views today

Bir cevap yazın