İYİ Parti’nin Karaisalı Belediye Başkan Adayı belli oldu!

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala Karaisalı’da siyaset arenası hareketlendi. İYİ Parti, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Metin’i Karaisalı’dan aday yapma kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde sitemizde yer alan haberde Uğur Ünaldı, Güllü Bakır ve Kemal Metin ile görüşmeler gerçekleştirildiği ve nihai karar için istişareler yapıldığı aktarıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş tarafından görüşmeye çağrılan Uğur Ünaldı siyasete girmek istemediğini ifade ederken, Güllü Bakır’dan ise net bir açıklama gelmedi. Kemal Metin’in ise en başından beri istekli olduğu belirtildi.

27’nci dönem Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ile birlikte İYİ Parti Adana İl Teşkilatı Karaisalı’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kemal Metin’in gezide olması dikkat çekerken, belediye başkan adayı olarak tanıtılması ise resmen adaylık ilanı olarak yorumlandı.

Metin’in ilk sıra meclis üyesi adayı ise ilçe başkanı Mehmet Koca olacağı öğrenildi. Koca’da bir süre sonra ilçe başkanlığı görevini bir başka isme devredeceği bildirildi.

1,602 total views, 2 views today

Bir cevap yazın