İYİ Partili Erel Adana’da esnaf gezdi

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI,(Adana),(DHA)-

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, partisinin “Millet Bizi Çağırıyor” diyerek başlattığı yurt gezilerine Adana’nın Karaisalı ve Çukurova ilçelerinde devam etti.

Adana İl Başkanlığı’nca düzenlenen program kapsamında Karaisalı, Salbaş ve Çukurova ilçe merkezinde esnafı gezen Erel, vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinledi, çeşitli notlar aldı.

İYİ Partili Erel, burada Güven Özgül’e yaptığı açıklamada Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve teşkilatına teşekkür ederek, “Bize gönüllerini açan bizleri bağrına basan Tüm Karaisalılı hemşehrimize teşekkür ediyorum. Burada vatandaşlarımıza Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını ilettik. Biz Meral Hanım’ı Karaisalılara emanet ettik. Onlarda bu emanete göz bebekleri gibi bakacaklarından eminim” dedi.

“KARAİSALI’DA ESNAF DERTLİ”

Pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini dile getiren Erel, “Kahvehaneciler, lokanta işletmeleri ve özellikle bakkallarımız çok dert yanıyorlar, elektirik faturalarından şikayet ediyorlar, Karaisalı-Adana yolunun yetersiz geldiği ile ilgili şikayetler aldık biran önce yapılmasını istiyorlar. Atom karınca Metanet Çulhaoğlu vekilim bu durumu yakından takip ediyor. Yapılmazsa da İYİ Parti iktidarında bu yol ve Aktaş köprüsünü yaptırmak bize nasip olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞIN ÜMİDİ İYİ PARTİ”

Erel, “Gezdiğimiz yerlerde vatandaşlarımız umutsuzluğun en koyu karanlığına düştüğümüz anda siz bize ümit oldunuz, ümidimiz sizsiniz diyorlar biz bu beklentileri boşa çıkarmamak adına Türkiye’nin problemlerini çözecek her türlü projelerimiz ve kadrolarımız hazır. Cenab-ı hak iktidarı İYİ Parti’ye nasip ettiğinde problemleri çözeceğiz” diye konuştu.

“DEVLET MİLLETİ MUTLU ETMEK İÇİN VARDIR”

Karaisalı’da bir vatandaşın elektrik faturasını ödeyemediği için haciz işlemlerine tabi tutulduğunu da belirten Erel, “Bu durum Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına yüz karasıdır. Devlet milleti mutlu etmek için vardır. Devlet milletin problemlerini çözmek için vardır. Devlet millete problem çıkarmak için yoktur. İYİ Parti iktidarında devlet babalığını göstererek vatandaşın tüm problemlerini Allah’ın izniyle bire bir çözecektir” dedi.

824 total views, 1 views today

Bir cevap yazın