İYİ Parti Karaisalı’da fiyasko! O isimler onay alınmadan yönetime yazılmış

ADANA’nın Karaisalı İlçesi’nde yeni yönetim kurulu üyelerini oluşturan İYİ Parti’de fiyaskoya imza atıldı.

Henüz geçtiğimiz günlerde yeni ilçe başkanı olarak atanan Bilal Sak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni yönetimini açıkladı. Ancak yönetimde adı geçen bazı isimlerin onay alınmadan listeye dahil edildiği aktarıldı.

İYİ Parti Karaisalı’da sallantılı şekilde yol yürümeye çalışırken, bir depreme daha yakalandı.Yönetimde adı geçen bazı isimlerin onay alınmadan listeye dahil edildiği öğrenilirken, bu isimler kişisel verilerin gizliliğine dikkat çekip hukuki yollara başvuracaklarını belirtti.

Yönetim listesine bilgisi olmadan yazıldığını öğrendiğini söyleyen Sadık Taş, “Bir öğrendimki beni yönetime yazmışlar. Ama ne bilgi verildi nede bir onay alındı. Hatta bugün kendilerini arayıp tepki gösterdim. İstifa ettiğim bir partiden adımı yine görünce şaşırdım. Benim uzaktan yakından bir temasım olmadı” dedi.

Yine bir başka isim Yücel Karakuş ise bilgisi olmadan listeye yazıldığını söyledi.
Karakuş, “Ben partiliyim ve halada bu partide siyaset yapıyorum. Ancak haber verilmeden beni yönetime yazmışlar ve bende kendilerini arayarak adımın silinmesini istedim” dedi.

İsminin haberde geçmesini istemeyen diğer kişiler ise bu durumun kişisel verilerin gizliliğini ihlal ettiğini ve adlarının yönetimden silinmemesi ve özür dilenmemesi durumda hukuki yollara başvuracaklarını belirtti.

379 total views, 2 views today

Bir cevap yazın