İYİ Parti adayı Metin: “Karaisalı, iyi belediyecilik hizmeti ile güneş gibi parlayacak”

İYİ Parti’nin Karaisalı Belediye Başkan Adayı Kemal Metin, yaşanan tüm hadiselere rağmen çalışmalarını emin adımlarla sürdürüyor.

İlçede gezilmedik köy, sıkılmadık el bırakmayan Metin, kadın ve gençlerden oluşturduğu ekiplerle birlikte seçmenden destek istiyor.

İlçe merkezi olmak üzere köy gezilerini büyük oranda tamamlayan Kemal Metin, davet edildiği programlara da katılmayı ihmal etmiyor.

Genellikle birebir görüşmeler yapan Metin, iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu kaydetti.

Parti içindeki liste anlaşmazlığı ve ilçe teşkilatı istifalarını da değerlendiren Metin, “Bu yaşananların bizi çok etkileyeceğini düşünmüyoruz. Her siyasi partide böyle dönemlerde bu tür durumlar meydana gelebiliyor. Ama bizim moral ve motivasyonumuz çok yüksek, küçük şeyler büyük Karaisalı sevdamızın önüne geçemez.” dedi.

Metin, “Güzel ilçemiz Karaisalımızın bir güneş gibi parlayarak İYİ belediyecilik hizmetine kavuşabilmesi için değerli hemşerilerimizin gücü ile ve bizlere verdikleri güven ile adım adım geliyoruz” ifadelerini kullandı.

175 total views, 1 views today

Bir cevap yazın