Durak: “Karaisalı’ya hizmet etme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Muhabirimiz ve Yeniçağ Gazetesi temsilcisi Güven Özgül, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Sertaç Durak’ı makamında ziyaret ederek, Karaisalı’ya yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Vekili Durak, Karaisalı ilçe merkezi başta olmak üzere, yolu olmayan köylere asfalt ve Kızıldağ Yaylasına seyir alanı, çocuk parkları ve oturma alanları gibi bir çok projeye imza atıklarını dile getirdi.

Durak, Karaisalı’nın bir çok köyünde hala su olmadğını ifade ederek, ASKİ birimlerine gerekli çalışmaların yapılması için talep oluşturduklarını kaydetti.

İYİ Partili Meclis Üyesi M. Sertaç Durak, Karaisalı’da yolsuz ve susuz köy kalmayacağını ifade ederek, gerekli tüm çalışmaların hazırlık aşamasında olduğunu vurguladı.

Durak, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, “Karaisalılı hemşehrilerimize hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Hiçbir köyümüzü hiçbir hemşehrimizi mağdur etmemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda ne istediysek yok demeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a çok teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek, ve güzel geri dönüşler almak bizlere güç kuvvet veriyor.” dedi.

Durak, ayrıca Muhabirimiz ve Yeniçağ Gazetesi Temsilcisi Güven Özgül’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Salbaş, Karaisalı ve Çukurova bölgesinin en etkili haber sitesi Salbaş Haber Ajansı’nın çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek, Güven Özgül’e teşekkür etti.

Özgül ise misafirperverliği için Başkan Vekili Durak’a teşekkür ederek, başarılı çalışmalar diledi.

1,035 total views, 1 views today

Bir cevap yazın