Cumurbaşkanı Erdoğan gençleri külliyede ağırladı! Karaisalı’yı Emre Güçlü temsil etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin gençlik kolları başkanlarını külliyede ağırladı. Karaisalı’yı ise Başkan Yunus Emre Güçlü temsil etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 il ve ilçe gençlik kolları başkanlarıyla külliyede bir araya geldi. Adana’dan 15 ilçe gençlik kolları başkanın eksiksiz katıldığı program için, Karaisalı’yı temsilen ise ilçe başkanı Yunus Emre Güçlü katıldı.

Karaisalı’da başarılı bir dönem geçiren Gençlik Kolları Başkanı Güçlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masada oturup bir süre sohbet etti. Güçlü, “İnsanın ömründe kaç kere gelebilir böyle özel bir an. Cumhurbaşkanımızla külliyede yemek yiyip sohbet etmek çok özel bir duygu” notunu düştü.

Erdoğan’ın emir ve talimatlarını alan 81 il ve ilçe gençlik kolları başkanları özel bir otelde 3 gün boyunca ağırlanacağı da aktarıldı.

Erdoğan’ın gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada ise önemli mesajlar vardı.
Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz, gençlere asla arka bahçemiz olarak bakmadık. Tam tersine, biz gençleri her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşlarımız olarak gördük.” dedi.

Erdoğan, “Bir başka ifadeyle sizler, teşkilatlanma yaygınlığı ve üye sayısıyla sadece ülkemizin değil, dünyanın en güçlü gençlik teşkilatının mensuplarısınız. Rabb’ime bana sizler gibi yol arkadaşları, dava arkadaşları, mücadele arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Sizin gençliğinizin enerjisi, üretkenliği ve coşkusu, siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır.” ifadelerini kullandı.

635 total views, 1 views today

Bir cevap yazın