Cumhur’un Karaisalı listesine ilk tepki Gelen’den

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde belediye meclis üyesi aday listesini kamuoyu ile paylaşan Cumhur İttifakı, kimi isimlerin tepkisine maruz kaldı.

İlçede, partinin önceki dönem yöneticilerinden Soner Gelen, Cumhur’un Karaisalı listesini “İthal adaylar” olarak yorumladı.

Karaisalı’da emlak sektöründe hizmet veren Gelen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Gelen, “Karaisalı’mızın yerli ve milli değerlerine sahip çıkacak meclis üyesi adayları değil de ithal aday Karaisalıda oyu olmayan Karaisalı’ya aylardır adım atmayan ve yine her zamanki gibi maddiyat ve menfaatleri için gerçekten Karaisalı’nın sorunlari için değil de kendi menfaatleri için mücadele edecek bazı adaylarla baş başa kalmıştır.” dedi.

Siyaset üzerinden ticaret yapanların aday yapıldığını öne süren Soner Gelen,
“Geçmişten ders almadık. Eline bir defa mikrofonu alıp ben Karaisalı’nın şu sorununu çözmek istiyorum önerge sunuyorum demeyenlerin yerine yenileri geliyor. Yazık çok yazık Karaisalı halkına zulüm devam ediyor nasıl olsa 100/70 oy alınıyor mantığını bu seçimde göreceğiz. Kamu kurumlarına inşaat, temizlik malzemeleri satan ve araç kiralayıp menfaat sağlayanlar siyaset üzerinden ticaret yapanlar rant peşinde olanlar Karaisalı Meclis Üyesi listesinde maalesef yerini almıştır ve bizim önümüze ithal adaylar getirilmektedir. Siyaset üzerinden ticaret yapan ithal adaylar getirilmiştir Karaisalı halkı bu kadar duyarsız değildir, bu numaraları yemez. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

1,083 total views, 3 views today

Bir cevap yazın