CHP Karaisalı’da seçimini yaptı! 2 aday yarıştı, mevcut başkan kaybetti! İşte yeni başkan

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde CHP’nin Kadın Kolları Başkanlık seçimi yapıldı. Uzun süredir görev yapan önceki başkan Şenel Çileli, girdiği yarışı kaybetti. Yeni başkan Saniye Çopuroğlu oldu.

CHP’nin Karaisalı İlçe binasında yapılan seçimler üye ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. Seçim maddelerinin ardından oylamaya geçildi, sandıktan değişim mesajı çıkarken mevcut başkan Çileli 17 oy, Çopuroğlu ise 61 oy alarak Kadın Kolları’nın yeni ilçe başkanı seçildi.

Orman Mühendisi olan Saniye Çopuroğlu sonuçların ardından destek veren herkese teşekkür ederek partisinin başarısı için çalışıp, memlekete faydalı olmak istediğini belirtti. Çopuroğlu ilçede kadınlar olarak fark yaratacaklarını da sözlerine ekledi.

Partinin Karaisalı’dan Belediye Başkan Adayı gösterdiği Fadime Geçioğlu da Çopuroğlu’nu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Geçioğlu, “CHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı ve Başkanımız Saniye Çopuroğlu olmuştur, başarılar dilerim” dedi.

Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Eren de bir paylaşım yaparak şunları kaydetti:

Bugün yapılan CHP Karaisalı ilçe Kadın Kolları seçimini Saniye Çopuroglu kazanmıştır. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum.
Partimizin en zor zamanların da canla başla çalışan, emek veren önceki dönem Kadın Kolları Başkanımız Şenel Çileli’yi de yaptığı hizmetlerden ve verdiği emeklerden dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Seçimlerin ardından Çileli ve Çopuroğlu birbirlerine çiçek takdim ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İkili, omuz omuza vererek partileri için gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getirdi.

740 total views, 1 views today

Bir cevap yazın